Emmi istuu pöydän ääressä ja kuuntelee, mitä joku kuvan ulkopuolella oleva hänelle kertoo.

Copywriting

 

Tarjoan yrityksille copywriting-palveluja. Se tarkoittaa sitä, että kirjoitan esimerkiksi artikkeleita, blogeja ja uutiskirjeitä toisen yrityksen markkinointia varten. Erityisesti innostun referenssitarinoista, ne ovatkin bravuurituotteeni.

Teen myös sosiaalisen median julkaisuja esimerkiksi Facebookiin tai Instagramiin. Voin kirjoittaa tekstejä hyvällä yleiskielellä ja selkokielellä.

Voit lukea kirjoittamani vieraskynäartikkelin yleiskielen, selkeän kielen ja selkokielen eroista Avu.fi -sivustolta.

 

Miksi kannattaa ostaa copywriterin palveluja juuri minulta?

 

Valmistun kesäkuussa 2021 copywriterin koulutusohjelmasta. Copywriter on vaikuttavan kirjoittamisen ammattilainen. Hänen tehtävänään on saada lukijat toimimaan halutulla tavalla: esimerkiksi ostamaan tuote, lahjoittamaan rahaa tai liittymään jäseneksi.

Rakastan kirjoittamista ja pidän itsekin blogia sekä muutamaa sosiaalisen median tiliä. Minusta on mukavaa kertoa tarinoita kirjoittamalla tekstejä ja käsikirjoittamalla videoita sekä podcastejä.

Kirjoitan erilaisia tekstejä muun muassa mainostoimisto Räikee Oy:n asiakasyrityksille. Voit lukea kirjoittamiani asiakastarinoita tämän linkin takaa. (Sivusto ei ole selkokielinen.)

Voit tutustua työnäytteisiini portfoliossani.