Suositukset

“Emmi on sisällöntuottajana perusteellinen ja tarkka. Hänellä on kyky kirjoittaa taidokasta ja ilmeikästä tekstiä. Arvostettavaa on se, miten Emmi osaa kuunnella asiakasta ja kunnioittaa asiakkaan näkemyksiä. Emmillä on koulutusta ja kokemusta viestiä myös erityisryhmille. Suosittelen!”

Juho Lehtola

toimitusjohtaja, Räikee Oy

“Emmillä on upeat taidot kirjoittaa. Mukavasti luettavaa tekstiä.”

Kati Tuovinen

lukija, Lappeenranta

“Emmin sisällöt ovat kiinnostavia sekä monipuolisia ja hän ottaa hyvin huomioon erilaiset kohderyhmät kysymällä usein, minkälaiset asiat lukijoita kiinnostavat. Emmi kirjoittaa selkeästi ja havainnollisesti sisällökästä tekstiä, joka on rakenteeltaan eheää ja helposti luettavaa. Tekstin lisäksi hän havainnollistaa sisältöjä hyvin otetuilla ja valituilla kuvilla.

Voin lämpimästi suositella Emmiä erityyppisiin sisällöntuotannon tehtäviin.”

Anne Aalto

filosofian maisteri, äidinkielen ja viestinnän lehtori

“On ihanaa miten konkreettisesti ja aidosti Emmi avaa teksteissään asioita. Niistä välittyy hirmu hyvin jotenkin lämminhenkisyys ja aitous, sellainen oikea elämä. Huumoria on sopivasti mukana mutta samalla sivutaan tärkeitä/vakavampia aiheita, jotka avaa silmiä ja on ollut herättelevää kuulla. Tekstiä on helppo lukea ja pysyä mukana pääajatuksissa. Julkaisut on mielestäni myös sopivan pituisia, pidempiä ei jaksaisi niin hyvin lukea/keskittyä.”

Rekrytointiyrityksen hallituksen puheenjohtaja.

Ammattikorkeakoulujen lisäksi Kaikun palveluihin luottavat

Miksei Mikkelin logo
Mainostoimisto Räikeen logo
Ammattiopisto Spesian logo.